Προσοχή! Λόγω καθυστερήσεων παράδοσης των δεμάτων από τα courier ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Χονδρική

Αναφορικά με το κανάλι της Χονδρικής, παρέχουμε τα προϊόντα μας μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, επιλέγοντας τον πελάτη εκείνον που ανταποκρίνεται στα standard μας αναφορικά με την μεταχείριση, μεταπώληση αλλά και ανάδειξη των προϊόντων μας.

Επίσης στις ήδη υφιστάμενες συνεργασίες μας διατηρούμε το δικαίωμα διακοπής της συνεργασίας αν ο πελάτης παραβεί τους όρους και τις προϋποθέσεις, σχετικά με την εξόφληση, μεταχείριση, μεταπώληση καθώς και την ανάδειξη των προϊόντων.

Όροι και προυποθέσεις Χονδρικής/Standard

α) Η εξόφληση της παραγγελίας πραγματοποιείται πριν (και στο 100%) απο την κάθε αποστολή προϊόντων εκτός εάν υπάρχει διαφορετική γραπτή συμφωνία με τον πελάτη.

β) Δεν δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων. Εξαίρεση αποτελούν τα προϊόντα που αποδεδειγμένα είχαν πρόβλημα (με υπαιτιότητα δική μας και όχι τρίτων π.χ μεταφορική) κατά την παραλαβή τους απο τον πελάτη και αναλαμβάνουμε την ευθύνη να τα αντικαταστήσουμε στο 100% με ιδίας αξίας προϊόντα.

γ) Ο πελάτης χονδρικής οφείλει να τοποθετεί τα προϊόντα μας σε εμφανή θέση μέσα στο/α κατάστημα/τα του, να φροντίζει για την καλή κατάσταση του εμπορεύματος εμφανισιακά αλλά και για την διατηρησιμότητα του σχετικά με τον χρόνο ζωής του προϊόντος .

δ)Κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης, διαθέτουμε τα προϊόντα μας και σε χύμα μορφή πχ φυστίκι σε δύκιλη ή πεντάκιλη συσκευασία καθώς φυσικά και σε τσουβάλι έως 40 kg.Επίσης διαθέτουμε και κάποια απο τα ζαχαρώδη μας σε μεγαλύτερες συσκευασίες πχ Φυστικοβούτυρα σε κουβά του ενός κιλού, Φυστικοπραλίνα σε τρίκιλο, Γλυκό του κουταλιού φυστίκι σε τρίκιλο, πεντάκιλο ή και δεκαεπτάκιλο κ.α.

ε) Αν πρόκειται για παραγγελία παλέτας προϊόντων αναλαμβάνουμε τα έξοδα αποστολής απο την Αίγινα και μέχρι το πρακτορείο της μεταφορικής μας στον Πειραιά. Απο εκεί και μέχρι τον τελικό προορισμό των εμπορευμάτων μεταφορικά, τελωνειακά και τυχόν άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

ζ)Οι παραγγελίες χονδρικής άνω των 2500 ευρώ και έως 5000 ευρώ τυγχάνουν έκπτωσης 4% επί του τιμοκαταλόγου χονδρικής μας. Οι παραγγελίες χονδρικής άνω των 5000 ευρώ τυγχάνουν έκπτωσης 7%.

στ)Οι παραπάνω εκπτώσεις δεν ισχύουν σε χρονιές που η παραγωγή φυστικιού στην Αίγινα είναι περιορισμένη και ο τιμοκατάλογος χονδρικής διαμορφώνεται αναλόγως με τις παραχθείσες ποσότητες της χρονιάς.

Ελάχιστος Χρόνος μικρής παραγγελίας Χονδρικής και εφόσον τα αποθέματα μας το επιτρέπουν μία εβδομάδα. Για μεγάλες παραγγελίες θα θέλαμε προηγούμενη ειδοποίηση τουλάχιστον είκοσι μέρες έως ένα μήνα.

ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ: To site απευθύνετε σε ιδιώτες καταναλωτές πελάτες ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Για έκδοση τιμολογίων (XONΔΡΙΚΗ) η minimum παραγγελία είναι 300 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Οι πελάτες που έχουν εμπορική ή άλλη δραστηριότητα και επιθυμούν τιμολόγιο για παραγγελίες μικρές πχ 100 ευρώ και κάτω οφείλουν να γνωρίζουν ότι μπορούν να δικαιολογήσουν ποσά κάτω των 100 ευρώ και με απλή απόδειξη. Εάν επιθυμούν τιμολόγιο τότε θα πρέπει να υπάρξει η minimum παραγγελία χονδρικής που είναι 300 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Υπάρχουν δηλαδή minimum ποσότητες αξίας 300 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. για να ξεκινήσουμε μια συνεργασία χονδρικής σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας μας.

 

Με εκτίμηση για Το Φυστικάτο,

Γιαννόπουλος Χάρης