ΒΡΑΧΑΚΙΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ
Υλικά
Μισό Κιλό Φυστικόψυχα
Μισό κιλό Κουβερτούρα
Εκτέλεση
Καβουρδίζουμε το φυστίκι στο φούρνο για 15΄ λεπτά στους 200°C ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα. Το βγάζουμε απο το φούρνο αι το αφήνουμε να κρυώσει.
Έπειτα λιώνουμε την κουβερτούρα με μπέν μαρί και προσθέτουμε αφού λιώσει η κουβερτούρα το κρύο φυστίκι ανακατεύοντας καλά.
Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι σούπας παίρνουμε μία-μία κουταλιά και τοποθετούμε τα σοκολατάκια σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε τοποθετήσει αλουμινόχαρτο. Αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά πολύ καλά η σοκολάτα και τα τοποθετούμε σε μπώλ. Έτοιμα σπιτικά σοκολατάκια φυστικιού!
May 21, 2020