Προσοχή! Λόγω φόρτου εργασίας των courier ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις 2-3 ημερών στην παράδοση των προϊόντων.

Υπηρεσίες (ΓΑΜΟΙ-ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ-ΕVENTS)

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία και την αποστολή δώρου/καλαθιού σε μορφή σύνθεσης, με προϊόντα της αρεσκείας, σε όμορφα στολισμένο καλάθι πάντα σε συνεννόηση μαζί σας. Καλέστε μας για το καλάθι δώρου στο 6972003632.


Αναλαμβάνουμε την πλήρη κάλυψη Γάμων, Βαφτίσεων και γενικά Εvents με προϊόντα της αρεσκείας σας σε ειδικές τιμές αλλά και συσκευασίες κατόπιν συνεννόησης μαζί σας.

 

Ενδεικτικά προϊόντα που έχουνε ζήτηση και γενικά έχουμε προμηθεύσει σε τέτοιες περιπτώσεις είναι:

  • Μπακλαβαδάκι φυστικιού
  • Κανταϊφάκι φυστικιού
  • Σαραγλάκι φυστικιού
  • Φυστικάτο
  • Φυστικάτο με κακάο
  • Φυστικοπουράκι (Πουράκι caprice γεμισμένο με πραλίνα φυστικιού)
  • Παστελάκια Φυστικιού

 

Όλα τα παραπάνω προϊόντα μπορούν να παραχθούν και να συσκευασθούν ατομικά, σε μέγεθος κομματιού/τεμαχίου της αρεσκείας σας τοποθετημένο σε καραμελόφυλλο ή διπλωμένο σε στύλ καράμελας ένα-ένα.Επίσης άλλα προϊόντα όπως πχ φυστικοβούτυρο, πραλίνα φυστικιού, μέλι με φυστίκι, βανίλια με φυστίκι καθώς και γλυκό του κουταλιού φυστίκι μπορούμε να τα παρέχουμε σε μικρά βάζα και να σας τα παραδώσουμε χωρίς ετικέτα ή ακόμα και να αναλάβουμε τον στολισμό τους!Θα χρειαστούμε προηγούμενη ειδοποίηση τουλάχιστον μίας εβδομάδας έως και 15 ημέρες για να εκτελέσουμε μικρές παραγγελίες ενώ εώς και 1 μήνα εάν πρόκειται για ειδικές παραγγελίες που περιλαμβάνουν πολλά τεμάχια και στολισμό εκ μέρους μας.Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας μεταφέρετε τις ιδέες σας ή τις απορίες σας. Με χαρά περιμένουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να δημιουργήσουμε για εσάς προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας!